Schade taxaties bij De Groot Automotive, in 5 stappen weer de weg op

Als uw auto veel schade heeft opgelopen, dan vraagt de verzekering vaak om een schaderapport. Tijdens een schade taxatie bij De Groot Automotive beoordeelt een expert hoe hoog de reparatiekosten zijn van uw voertuig. Alleen wanneer u een schade taxatie uitvoert keert uw verzekering uit. Samen met de taxateur van de verzekering wordt er een schaderapport opgesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor schade taxatie neem dan contact op ons via ons contact formulier op deze pagina. U kunt bij ons ook terecht voor: Diagnose en reperatie – Onderhoud – APK Keuringen – Schade taxatie – Schadeherstel – Aircoservice en Ruitservice.

Stap 1 - Vermeld de schade bij uw verzekeringsmaatschappij

Meldt uw schade zo spoedig mogelijk aan uw tussenpersoon, verzekeraar of leasemaatschappij. Vervolgens stel je de tegenpartij aansprakelijk via uw eigen rechtsbijstandsverzekeraar of tussenpersoon.

Stap 2 - Schade taxatie door De Groot Automotive

Als u uw auto brengt zullen we direct de schade taxeren. Als de schade niet gedekt wordt door uw verzekering of u kunt het niet verhalen op de tegenpartij, hoort u direct wat voor u de kosten zullen zijn van de reparatie

Stap 3 - Taxatie door schade

Indien de kosten worden gedekt door een verzekeraar zal in veel gevallen een expert een schade rapport opmaken. Wij zullen dit voor u regelen.

Stap 4 - Start van de reparatie door De Groot Automotive

We zullen de reparatie starten nadat we de kosten van de autoschade hebben afgestemd met de betalende partij. Dit kunt u zijn, als eigenaar van de auto, maar ook een lease- of verzekeringsmaatschappij. Zodra er toestemming is van alle betrokken partijen beginnen wij met het herstel van de autoschade.

Stap 5 - Uw auto weer ophalen

Als u uw auto brengt voor reparatie maken wij een afspraak wanneer deze weer klaar is. U krijgt een telefoontje wanneer u uw auto daadwerkelijk kunt ophalen.

 

Mogelijk gemaakt door Mobilox